3

GjejBanes.com

GjejBanes.com është një kompani për reklamimin e ndërtesave të disponueshme për blerje në rajonet e Kosovës , e cila ka për qëllim lehtësimin në gjetjen e tyre. Ky shërbim arrihet falë bashkëpunimit ndërmjet ekipit tonë dhe partnerëve tanë.

Në këtë faqe ekipi ynë, luan rolin e ndërjmetësit ndërmjet juve dhe partnerëve tanë.Ne do të jemi gjithmonë të gatshëm për çdo kërkesë apo pyejte, që keni.Mos hezitoni të na kontaktoni.

Për çdo kërkesë apo paçartësi mund të na kontaktoni në:
+377 44 12 10 73
+377 44 50 78 44
+377 44 70 39 72
+386 49 42 23 04

Apo në E-Mail-in tonë kontaktues: info@gjejbanes.com